Kontakta oss redan idag!

Om oss

Vi på Nya Ringservice är en bilverkstad med snäv specialisering på hjul, vilket givetvis inkluderar däck och fälg. Om du vill ha ett riktigt proffs när det är dags att fixa hjulinställningen på din bil, byta däck eller behöver råd i köpet av nya fälgar, så är du varmt välkommen till oss.

Dina behov i centrum

Vi har alla olika utgångslägen och det är på detta vi baserar våra behov. Nya Ringservice välkomnar alla olika typer av bilar, stora som små och gamla som nya. Vad du behöver för typ av service beror såklart dels på din bil, men också på dina personliga ramar. En hjulinställning är en hjulinställning, den ska man förstås inte kompromissa med, men handlar det om att köpa nya däck eller fälgar så finns det ofta gott om ekonomiskt och estetiskt svängrum.

Vi grundar alla våra rekommendationer på dina behov och önskemål. Det enda vi aldrig kompromissar med är den kvalitet vi själva erbjuder i form av produkter och service.

Ni finner oss på Dalaplan

Nya Ringservice ligger beläget på Dalaplan, vilket gör oss lättillgängliga för de flesta av stadens invånare. Välkommen in till oss!

Person som byter däck på en bil.

Stort engagemang och hög kompetens

Vi som arbetar på Nya Ringservice är erfarna och kompetenta däckspecialister med stor passion för allt som rör bilar. Vi tar emot din bil med stort engagemang och ger den alltid bästa tänkbara service. Vi tar också stor hänsyn till dina behov och erbjuder ett brett spektrum av däck och fälgar för att matcha dem.

Det är ett stort ansvar byta däck och på andra sätt att serva bilar, dessa fordon är lika ovärderligt användbara som de är livsfarliga om de inte fungerar som de ska. Det är förstås ditt ansvar som bilägare att se till att din bil får den service den behöver – och när den behöver – men sedan är det vårt ansvar att se till att servicen lever upp till de höga krav som ställs för säker trafik.

Som bilägare kan du känna dig helt trygg när du lämnar in din bil för service hos oss.

Tillgänglighet för alla

Det är just tillgänglighet som är vårt ledord, vi vill nå ut till alla som förstår vikten av att ha bra däck på sin bil, och att byta däck i tid. Eftersom Malmö är en storstad så är yta ofta ett problem och därför är vårt däckhotell en uppskattad tjänst. För att däcken ska leva längre behöver de god miljö även när de inte används.
Våra sammarbetspartners

Michelin logo
Tigar logo
Kleber logo
Good year logo
Gislaved logo
Falken Tire logo
Kuhmo tire logo
Continental logo
OCL Brorsson logo
Special Fälgar logo
Svenska fälg logo


Ringservice Dalaplan

Trelleborgsvägen 2, 214 32 Malmö
Telefon: 040-89898
Mån – Fre: 08-17
Lör: 09-13


Byta däck

Nya Ringservice står alltid redo till tjänst när det är dags för dig att byta däck!
Däckhotell

Nya Ringservice däckhotell i Malmö erbjuder prisvärd däckinhysning så att du kan spara plats, tid, och dessutom ge dina däck optimal vila mellan årstiderna.


Hjulinställning

Nya Ringservice i Malmö är specialiserade på hjulinställningar - Varmt välkommen till oss på Dalaplan!